Mediabericht 2015

Repair Café Teylingen nu officieel een stichting

29-09-2015 Teylingen nieuws “Natuurlijk gaat het om het repareren, maar de sociale cohesie en de bewustwording van duurzaamheid en hergebruik spelen hierbij ook een belangrijke rol.” Sinds   maandag   is   de   Stichting   Repair   Café   Teylingen   officieel.   Met   een   bezoek   aan   de   notaris   en   een handtekening van de bestuursleden, is de oprichting van de stichting een feit. De   opening   van   het   Repair   Café Teylingen   in   de   Ex-Voto   was   een   groot   succes   en   een   goede   start   is   het halve   werk.   Oprichter   en   initiatiefnemer   Stan   van   Gemert   heeft   ambitieuze   plannen   om   het   Repair   Café Teylingen   uiteindelijk   uit   te   breiden   en   in   te   kunnen   zetten   om   bijvoorbeeld   dagbesteding   en   reïntegratie mogelijk te maken.

Special

Daarnaast   is   er   bij   de   bijeenkomsten   iedere   derde   zaterdag   van   de   maand   een   special,   zodat   de bijeenkomsten   nog   leuker   worden   om   te   bezoeken.   Natuurlijk   gaat   het   om   het   repareren,   maar   de   sociale   cohesie   en   de   bewustwording   van duurzaamheid en hergebruik spelen hierbij ook een belangrijke rol.

Locatie

De   volgende   bijeenkomst   staat   gepland   op   17   oktober   van   13.00   tot   16.00   uur   en   zal   plaatsvinden   in   de   Buurtkamer Agneshove   (Agneshove   89   in Voorhout).   Voor   de   volgende   bijeenkomsten   is   Repair   Café   Teylingen   nog   op   zoek   naar   een   ruimte.   Het   liefst   willen   de   bestuurders   en   de vrijwilligers   een   vast   werkplaats,   zodat   er   vaker   gerepareerd   kan   worden   en   niet   iedere   maand   alles   weer   in   de   kast   verdwijnt. Tips   zijn   welkom   en kunnen worden gemaild naar info@repaircafe-teylingen.nl.

Informatie

Om   op   de   hoogte   te   blijven   van   de   ontwikkelingen   van   Repair   Café Teylingen,   kun   je   de   website   in   de   gaten   houden   en   de   Facebook   pagina   liken. Lijkt het je leuk om ook mee te helpen met repareren of heb je ander leuke ideeën voor een special, neem dan contact op via de mail. Bron: http://teylingen.nieuws.nl/nieuws/3525/repair-cafe-teylingen-nu-officieel-een-stichting/ Door: Lisa de Blok
Pagina terug Pagina terug
Stichting Repair Café Teylingen © 2018
KvK 64213293                 Bank: NL37 SNSB 0926 1791 60
Repair Cafe Teylingen weggooien mooi niet