Mediabericht 2015

Repair Café Teylingen nu officieel een stichting

29-09-2015 Teylingen nieuws “Natuurlijk gaat het om het repareren, maar de sociale cohesie en de bewustwording van duurzaamheid en hergebruik spelen hierbij ook een belangrijke rol.” Sinds maandag is de Stichting Repair Café Teylingen officieel. Met een bezoek aan de notaris en een handtekening van de bestuursleden, is de oprichting van de stichting een feit. De opening van het Repair Café Teylingen in de Ex-Voto was een groot succes en een goede start is het halve werk. Oprichter en initiatiefnemer Stan van Gemert heeft ambitieuze plannen om het Repair Café Teylingen uiteindelijk uit te breiden en in te kunnen zetten om bijvoorbeeld dagbesteding en reïntegratie mogelijk te maken.

Special

Daarnaast is er bij de bijeenkomsten iedere derde zaterdag van de maand een special, zodat de bijeenkomsten nog leuker worden om te bezoeken. Natuurlijk gaat het om het repareren, maar de sociale cohesie en de bewustwording van duurzaamheid en hergebruik spelen hierbij ook een belangrijke rol.

Locatie

De volgende bijeenkomst staat gepland op 17 oktober van 13.00 tot 16.00 uur en zal plaatsvinden in de Buurtkamer Agneshove (Agneshove 89 in Voorhout). Voor de volgende bijeenkomsten is Repair Café Teylingen nog op zoek naar een ruimte. Het liefst willen de bestuurders en de vrijwilligers een vast werkplaats, zodat er vaker gerepareerd kan worden en niet iedere maand alles weer in de kast verdwijnt. Tips zijn welkom en kunnen worden gemaild naar info@repaircafe-teylingen.nl.

Informatie

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van Repair Café Teylingen, kun je de website in de gaten houden en de Facebook pagina liken. Lijkt het je leuk om ook mee te helpen met repareren of heb je ander leuke ideeën voor een special, neem dan contact op via de mail. Bron: http://teylingen.nieuws.nl/nieuws/3525/repair-cafe-teylingen-nu-officieel-een-stichting/ Door: Lisa de Blok
Pagina terug Pagina terug
Stichting Repair Café Teylingen © 2019
KvK 64213293 Bank: NL37 SNSB 0926 1791 60
Repair Cafe Teylingen weggooien mooi niet