Mediabericht 2015

Repair Café zoekt meer vrijwilligers

Bericht 29-08-2015 van Teylingen Nieuws “Laat je verrassen, ook als je niks te repareren hebt, iedereen is van harte welkom...” De voorbereidingen zijn in volle gang om volgende maand op 19 september de (her)opening van het Repair Café Teylingen tot iets bijzonders te maken. Wethouder van Kempen zal om 13.00 uur de officiële opening verrichten, waarna er tot 16.00 uur gerepareerd, gesoldeerd, geleerd en gefeest kan worden.

Vrijwilligers

In de praktijk blijkt lang niet iedereen te weten wat een kroonsteen is, of hoe je er een lamp mee repareert. Weet jij dat wel? Of heb je andere ‘repair-skills’ die goed van pas kunnen komen tijdens de bijeenkomsten van het Repair Café? Geef je op als vrijwilliger! Het is maar eens per maand en je draagt bij aan een duurzamere wereld, weggooien is tenslotte zonde! Kijk op de website voor meer informatie en de openstaande vacatures.

Vrije Tijds Festival

Op Zaterdag 5 september staat op het Vrije Tijds Festival in Park Rusthoff een standje van het Repair Café. Ondanks eerdere aankondigingen, worden er die dag nog geen spullen gemaakt in het park. Wel kan er onbeperkt kennis gemaakt worden met elkaar en worden genoten van de vrije tijd op het festival.

Opening

De aftrap zal in de Ex-Voto in Voorhout zijn, waar flink wordt uitgepakt om er iets speciaals van te maken. Workshops, uitvindingen en andere innovatieve entertainment komen naast de werkplekken, waar met elkaar geconcentreerd kan worden gerepareerd. Laat je verrassen, ook als je niks te repareren hebt, iedereen is van harte welkom. Repair Café Teylingen wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Bollenstreek coöperatiefonds. Bron: http://teylingen.nieuws.nl/nieuws/2911/repair-cafe-zoekt-meer-vrijwilligers/ Door: Lisa de Blok
Stichting Repair Café Teylingen © 2022
KvK 64213293 Bank: NL37 SNSB 0926 1791 60
Repair Cafe Teylingen weggooien mooi niet