Gezocht vrijwilligers naar boven naar boven

Vacatures

We hebben vacatures voor voor meerde reparateurs. Kijk snel hieronder! Wil je ons helpen? Print onze vrijwilligers poster en hang hem op! Dank je wel!!!! Enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers gezocht met reparatie ervaring! We zijn op zoek naar meerdere handige en enthousiaste mensen die plezier hebben in het repareren van electrische apparaten of in het herstellen van kleding, meubels of speelgoed of het ontvangen van onze gasten tijdens onze bijeenkomsten. Het draait om gezelligheid en gezamenlijk iets doen met de mensen uit de buurt! Zie hieronder voor de beschikbare vacatures.

Vacature voor meerdere vrijwilligers: Reparateur electrische apparaten

Vacature kenmerk: 15001

Korte taakomschrijving

Het maandelijks samen repareren van elektrische (huishoudelijke) apparaten als: koffiezetapparaten, mixers, stofzuigers, muziekapparatuur, radios, naaimachines, tv’s enz..

Meer details

Op de maandelijkse bijeenkomsten, onderzoek je samen met de bezoeker het probleem: wat is er mis met het apparaat? Kan het apparaat mogelijk nog gerepareerd worden? Je bent hierbij in staat de bezoeker te betrekken bij het reparatieproces en kennis over te dragen. Mocht blijken dat er nieuwe onderdelen nodig zijn, dan adviseer je de bezoeker waar hij/zij deze kan halen.

Wat neem je mee?

Technische kennis van elektrische apparaten.

Wat krijg je er voor terug?

Je gaat leuke en nieuwe mensen ontmoeten, je gaat leren van je mede vrijwilligers die andere objecten onder hun hoede nemen zoals het repareren meubels, fietsen, kleding of wellicht apparaten waar jij niet mee bekend bent. Als jonge stichting, kunnen wij helaas geen geldelijke vergoeding bieden. Wel willen we borrelavonden voor onze vrijwilligers gaan organiseren en willen we, als onderdeel van extra (buurt) activiteiten in de nabije toekomst, ook cursussen en trainingen aanbieden. Kortom je leert nieuwe mensen ontmoeten, je krijgt gezelligheid en kennis ervoor terug.

Wie zijn wij?

Stichting Repair Café Teylingen is een jonge enthousiaste organisatie die zijn bestaan heeft te danken aan de inzet van vrijwilligers. Wij zetten ons in voor een duurzame en sociale samenleving. Donateurs en sponsoren dekken de directe kosten. Er is geen winstoogmerk. Ons doel is het bevorderen van de lokale sociale cohesie door naast alsook tijdens de Repair Café bijeenkomsten, extra buurtactiviteiten te gaan ondernemen. Jij kan hier deel van uit gaan maken!

Werktijden?

Vooralsnog zullen in de startperiode de werktijden beperkt zijn tot een paar uur in de maand. We zijn open op dinsdag, donderdag en vrijdag (uitgezonderd de maand juli) tussen 13:00 en 16:00 uur. Uiteraard moedigen we je aan om naast de openingstijden, ook actief deel te nemen in het werven van sponsoren en donateurs en het werven van andere vrijwilligers. Ook verwelkomen wij actief meedenken voor nieuwe mogelijkeheden die de lokale sociale cohesie ondersteunen van harte!

Ik ben geïnteresseerd. Wat nu?

Zend een e-mail met het vacaturekenmerk en je gegevens naar info@repaircafe-teylingen.nl Graag nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

Vacature voor meerdere vrijwilligers: Reparateur meubels en speelgoed

Vacature kenmerk: 15002

Korte taakomschrijving

Het maandelijks samen repareren van kleine meubelstukken als stoelen en kastjes alsook speelgoed. Heb je ervaring met klokkenreparaties of sierraden? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren!

Wat neem je mee?

Basiskennis van meubelrestauratie, timmer- en lijmwerk.

Meer details en wat te doen als je geïntereseerd bent?

Zie vacature 15001

Vacature voor meerdere vrijwilligers: Reparateur electrische apparaten

doordeweeks

Vacature kenmerk: 15003

Korte taakomschrijving

Het doordeweeks repareren van elektrische (huishoudelijke) apparaten als: koffiezetapparaten, mixers, stofzuigers, muziekapparatuur, radios, naaimachines, tv’s enz..

Meer details

Tijdens de openingstijden van de JoJo, onderzoek je alleen of met ondersteuning van een collega het aangegeven probleem: wat is er mis met het apparaat? Kan het apparaat mogelijk nog gerepareerd worden? Vervolgens ga je aan de slag om het apparaat weer operationeel te krijgen. repareren. Mocht blijken dat er nieuwe onderdelen nodig zijn, dan kun je kijken of we die in voorraad hebben of dat dit onderdeel besteld moet worden. Dit zal in nauw overleg met de bezoeker gebeuren. In de meeste gevallen zal de reparatie worden verricht zonder dat de bezoeker aanwezig is.

Wat neem je mee?

Technische kennis van elektrische apparaten.

Werktijden?

Werktijden/dagen zijn in overleg. Mogelijkheden zijn di, do en vr tussen 13:00 en 16:30 uur.

Meer details en wat te doen als je geïntereseerd bent?

Zie vacature 15001
Vacatures Vacatures
Stichting Repair Café Teylingen © 2019
KvK 64213293 Bank: NL37 SNSB 0926 1791 60
Repair Cafe Teylingen weggooien mooi niet